Magunkról|Termékeink|Képgaléria|Terméklistánk|Újdonságok|Minőségpolitikánk|Kapcsolat|Üzenetküldés

A NaturaPlus Kft a HACCP minőségbiztosítási rendszert alkalmazza. Tekintettel vevőink minőségi termékekkel történő ellátásában betöltött szerepünkre, meggyőződtünk a minőségbiztosítási rendszer szükségességéről, és alkalmazzuk az élelmiszerek biztonságát befolyásoló veszélyek és kockázatok azonosításának, megelőzésének és/vagy megszüntethetőségének megvalósításához.

Jó hírnevünk záloga, hogy partnereinket, vevőinket maradéktalanul kiszolgáljuk, a lehető leggyorsabban jó minőségű terméket elérhető árakon kínálunk.

Működési területünkön a sütőipar meghatározó elemének a minőséget és az ellátás biztonságát tekintjük, azt a mindennapi munkánk részeként érvényesítjük.

Minőségpolitikánk, hogy teljes mértékben elkötelezzük magunkat a minőség és a folyamatos tökéletesítés mellett.

Tevékenységünk középpontjában a fogyasztó áll. Fogyasztóink igényeinek folyamatos teljesítésére törekszünk, hogy elnyerjük megelégedettségüket. A magas minőségű szolgáltatáson belül kiemelten és rugalmasan kezeljük vevőink igényeit, termékeink minőségét, a kidolgozott HACCP minőségbiztosítási rendszer alapelveinek szigorú betartását, továbbfejlesztését, a munkavállalók munka- és egészségvédelmét, munkahelyük megőrzését.

A partnereinkkel kötött szerződéseinknek megfelelő időben és minőségben teszünk eleget, a mindenkori törvényekben és előírásokban szabályozottak szerint. A rendelkezésünkre álló anyagi, tárgyi eszközöket és személyi állományt minőség-centrikusan, hatékonyan működtetjük. Törekszünk a minden érdekelt számára előnyös hosszú távú együttműködési kapcsolatok kialakítására.

Munkafolyamatainkat szabályozzuk, ellenőrizzük és értékeljük a kapott információk és adatok alapján, annak érdekében, hogy a hibák előfordulását megelőzzük, és új célokat és fejlesztéseket tűzzünk ki. Elkötelezettek vagyunk a folyamatos minőségi fejlődés megvalósításában, a műszaki, technológiai és partnerkapcsolati feladatok minőségének tökéletesítésében.

Támogatjuk és megköveteljük a korszerű szakmai ismeretek elsajátítását és alkalmazását.

Elkötelezetten végzett minőségi munkával hozzájárulunk a társaság alapvető céljának eléréséhez:

Kiérdemelni fogyasztóink megelégedését!

Keczeli Jenő
ügyvezető